Mitt fokus ligger på att se människan jag har framför mig och anpassa mina behandlingar därefter - alla människor är unika och ska behandlas därefter! God kvalitet och det där lilla extra lägger jag stor vikt på.

 

 

Icebug Insoles FAT

Fotbäddarna i FAT sortimentet är till för dig som söker maximal dämpning i kombination med det unika dynamiska stöd ArchFlex erbjuder. 

FAT är 5 mm hög och passar bäst i rymligare skor som t.ex. gymnastikskor, skyddsskor & vandringskängor. Denna sula rekommenderas till dig som har problem med onda ömma hälar, ex. hälsporre och / eller till dig som står och går mycket. För att passa olika höga fotvalv finns fotbädden i tre varianter – Low, Medium och High.

Jag erbjuder 30 dagars öppet köp, du kan alltså prova hemma i lugn och ro. Är man inte van vid fotbäddar sedan tidigare kan det ta ett litet tag innan man har vant sig. Skulle fotbädden inte kännas bra efter ett tags provande får du pengarna tillbaka.

 

 

 

Tillvänjning

Med AFS-sulan korrigeras fotens struktur. Det känns ofta ovant i början – särskilt med pelotten som stöder det främre fotvalvet – och kan innebära att muskler och senor som varit inaktiva en längre tid får börja arbeta igen. Vi rekommenderar därför en gradvis tillvänjning, där man till att börja med bara använder sulan någon eller några timmar per dag, för att successivt öka användningen. När man väl vant sig kan man använda AFS-sulan både för sportaktiviteter och att ha i skorna hela tiden för arbete/fritid.