Mitt fokus ligger på att se människan jag har framför mig och anpassa mina behandlingar därefter - alla människor är unika och ska behandlas därefter! God kvalitet och det där lilla extra lägger jag stor vikt på.

Medicinsk Fotvård i Höllviken

Dina fötter är så viktiga för ditt välmående! Dem bär Dig dagligen genom livet och tvingas utstå mycket påfrestningar längst vägen. Har du ett yrke/liv där du står och går mycket? Idrottar du regelbundet? Älskar du att gå i högklackade skor?

Då kan fördelarna med att ge fötterna en extra tanke och vård i tid, ge stora fördelar på sikt! Fötterna blir dagligen utsatta för stor belastning och då kan små avlastningar göra stor skillnad för hela kroppen.
En öm punkt i foten kan orsaka felbelastning i steget och detta kan vidare leda till onormal belastning på knän, höfter, rygg etc = ONT!
Fotvård är dessutom välgörande för själen och väldigt avkopplande om den utförs på rätt sätt. Jag avslutar alla mina behandlingar med en skön massage, vilket brukar vara väldigt uppskattat!

Sjukdomar som Diabetes, Psoriasis och Reumatism etc påverkar fötterna på sitt alldeles egna vis, då är det extra noga med att gå på regelbunden fotvård. Jag kan ge råd gällande skor, inlägg och andra förebyggande medel. Dessutom hjälper jag dig med problem som gör ont, tex förhårdnader, nageltrång, liktornar, vårtor och hälsprickor.

Den äkta känslan av riktig fotvård är svår att förklara med ord. Den borde du uppleva. Så varmt välkommen till mig och min lilla salong i Höllviken och låt dina fötter vara i mina händer.